0

Virágtermesztés

25 júl 2024
5

A klematisz egy luxus évelő, gyönyörűen virágzó kúszónövény, amely a kerteket díszíti. A zöld lombozat hátterében pompázó virágzata romantikus és meghitt hangulatot teremt, feldobja a függőleges kompozíciókat, nyáron pedig álcázza a falakat és kerítéseket.

11 júl 2024
30

A levendula egy ezüstös cserje élénk lila vagy rózsaszín virágokkal, amelyek mesebeli hangulatot teremtenek, és bármilyen tájat átalakítanak. A levendula illata nyugtató és pihentető hatású, enyhíti a stresszt és javítja az alvást.

04 júl 2024
45

A magnólia a Föld legidősebb virágzó fája. Története a kréta és a harmadidőszakig nyúlik vissza. A magnóliák számos korszakot túléltek, és hihetetlen természeti és éghajlati változások tanúi voltak.

10 jún 2024
101

Szeretné, ha kertje élénk lenne és vonzaná a hasznos rovarokat? Javasoljuk, hogy mely édes és kellemes illatú mézelő növények vonzzák a színes pillangókat. A virágok felett lebegő színes szárnyaik felejthetetlen látványt nyújtanak majd!

03 jún 2024
61

Az észak-amerikai indiánok már jóval az európaiak érkezése előtt felfedezték a Rudbeckia vagy Echinacea néven ismert "préri esti napjának" csodálatos gyógyító tulajdonságait.

22 máj 2024
75

A tavasz beköszöntével a kertészek gondolatai az erkélyek és teraszok gyönyörű virágokkal való díszítése felé fordulnak. Ahelyett azonban, hogy egy vagyont költene kész palántákra, fontolja meg, hogy magról neveljen növényeket.

03 feb 2023
1621

Kint még javában tombol a tél, tapintható a hideg. Minden kertész azon gondolkodik, hogy a virágok segítségével eredeti dekorációt állítson össze. Ez annak a jele, hogy abba kell hagynia a gondolkodást, és el kell kezdenie a dísznövény magvak elültetését.

mc visa dpd