0

Termékek

19 márc 2023
21

Tavasszal a rózsáknak műtrágyára van szükségük, amelyek nitrogénben, foszforban és káliumban gazdagok.

15 feb 2023
89

Valószínűleg alig várja Ön is, hogy ősszel megláthassa zöldségesének termését. De addig is gondosan és odafigyeléssel kell előkészíteni és szaporítani a palántákat.

08 feb 2023
105

A fűszernövények termesztése általában nem okoz sok problémát, viszont annál nagyobb megelégedést okoz. Sok fajtát csak egyszer kell elvetni, hogy kis erőfeszítéssel élvezhesse előnyeit az egész szezonban és azon túl is.

03 feb 2023
79

Kint még javában tombol a tél, tapintható a hideg. Minden kertész azon gondolkodik, hogy a virágok segítségével eredeti dekorációt állítson össze. Ez annak a jele, hogy abba kell hagynia a gondolkodást, és el kell kezdenie a dísznövény magvak elültetését.

02 feb 2023
50

A közvetlenül a talajba ültetésre kész palánták vásárlása meglehetősen drága lehet. Már csak ezért is sokan döntenek úgy, hogy saját termesztési és palántaelőkészítési rendszert szerveznek. Néha hátráltatja a növény növekedésének hosszú időszaka és a folyamatban járó meglehetősen megerőltető munka.

18 jan 2023
98

Minden tapasztalt kertész tudja, hogy a rózsákat nem szabad ősszel metszeni. Ezt az eljárást tavasszal hajtják végre, és a fagy beállta előtt csak az elszáradt virágok és a száraz hajtások eltávolítását veszik igénybe. A megfelelő metszés segít megőrizni a bokrok egészségét és biztosítja a bőséges virágzást.

12 dec 2022
98

Az erdőszerűen kialakított kertet egyre jobban értékelik azok az emberek, akik el akarnak menekülni a nagyvárosok nyüzsgése elől, és élvezik a természet egyszerűségét.

01 dec 2022
78

Az elegáns hanga bokrok sűrű lombozattal és finom harang alakú virágokkal díszítenek minden őszi virágágyást, stílust és kifinomultságot adva.

23 jún 2022
293

Szeretnéd egész évben élvezni az epret? Ismerje meg, hogyan termeszthet epret otthon hidroponikusan. Fedezze fel a hidroponikus folyamat lépéseit a cikk elolvasásával. Itt megtalálja a szamóca hidroponikus termesztésének előnyeit és hátrányait is.

01 jún 2022
290

Egész nyáron szeretné élvezni az eper finom ízét? Nézze meg, mi az a javító eper, és milyen fajtákat termeszthet a gazdag termés érdekében. Fedezze fel a javító szamóca előnyeit és hátrányait