0

Termékek

20 jún 2024
3

Levendula - aromás, szárazságtűrő évelő növény. Egész nyáron virágágyásokat díszít, gyönyörű virágzatot hoz, és fűszerként használják a konyhában és a háztartásban. Mit fontos tudni a levendula termesztéséről?

18 jún 2024
6

Az áfonya ültetése meglehetősen igényes feladat. Nagy figyelmet kell fordítani a hely kiválasztására és a talaj előkészítésére. De ha mindent helyesen csinálsz, a palánták biztosan megvetik a lábukat, majd akár 20 évig is termést hoznak!

14 jún 2024
12

Ha szeretné élvezni a nagyszerű ízű szőlő - ne pazarolja az idejét a gondolkodásra. Minél korábban ülteti el, annál hamarabb szüretelhet. A szőlőtőkéket tavasszal és ősszel ültetik. Az ültetés legjobb ideje április.

12 jún 2024
18

Minden kertészkedni vágyó ember álma, hogy egy exkluzív, rózsákkal teli kertje legyen. A cserjéknek nemcsak kiváló egészségnek kell lenniük, hanem egész nyáron át, egészen az első késő őszi fagyokig bőségesen virágozniuk kell.

10 jún 2024
45

Szeretné, ha kertje élénk lenne és vonzaná a hasznos rovarokat? Javasoljuk, hogy mely édes és kellemes illatú mézelő növények vonzzák a színes pillangókat. A virágok felett lebegő színes szárnyaik felejthetetlen látványt nyújtanak majd!

07 jún 2024
26

Számos virág és növény természetes rovarriasztóként vagy akár rovarirtóként is működhet, és ezt az emberiség már évszázadok óta ismeri. Szeretné távol tartani a szúnyogokat és legyeket a kertjétől? Ebben a szövegben találsz egy maréknyi konkrét tippet, hogyan teheted ezt meg!

05 jún 2024
61

A hortenzia gazdag virágzása senkit sem hagy hidegen. Ezek a népszerű évelők bármelyik kertet díszítik, hangulatos hangulatot kölcsönöznek neki, és mindenütt ünnepi hangulatot teremtenek. A hatás eléréséhez azonban némi türelemre van szükség.

03 jún 2024
27

Az észak-amerikai indiánok már jóval az európaiak érkezése előtt felfedezték a Rudbeckia vagy Echinacea néven ismert "préri esti napjának" csodálatos gyógyító tulajdonságait.

31 máj 2024
36

Amikor Wilhelm Kordes egy generációs tengerészcsaládba született, és úgy döntött, hogy rózsát fog termeszteni, a családja nem támogatta azonnal a döntését. Most, 150 évvel és 5 generációval később, a német faiskolából származó rózsák világszerte ismertek, mint a hűvös éghajlatú területek legjobb rózsái. 

29 máj 2024
38

Alpesi kert tűlevelűek úgy néz ki, mint egy vadon szigete, mégis rendkívül dekoratív marad - egy igazi fákkal szegélyezett hegyoldal, csak miniatűrben. A kövek szépen illeszkednek az alacsonyan növő fenyőkhöz, borókákhoz és tujákhoz. Együtt nagyon festői hatást keltenek.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
mc visa dpd