0

100%-os Garancia

Visszaküldési szabályzat

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedettek legyenek az online áruházunkból vásárolt termékekkel. Éppen ezért csak életképes termékeket szállítunk, amelyeket csomagolás és szállítás előtt kétszer ellenőriznek. A megrendelt és a kapott termék között is lehetnek eltérések. Ezek a helyzetek emberi mulasztásból adódhatnak, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze a leszállított termékeket. A Gradinamax nyomatékosan javasolja a csomag(ok) kicsomagolását és az élő ültetési anyag azonnali hidratálását a futárral történő kézbesítés után. Az ültetési anyag életben tartásának feltételei a rendelés beérkezése és az ültetés pillanata közötti időszakban közvetlenül befolyásolják a megrendelt termék/termékek vegetációba kerülését/optimális fejlődését. Ezért a vásárló köteles írásban vagy telefonon bejelenteni a megrendelés tárgyát képező termékek nem megfelelő mennyiségi vagy minőségi vonatkozásait a csomag/csomagok átvételétől számított legfeljebb 72 órán belül. A határidőt túllépő követelések alaptalannak minősülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelt termékek élő növények, amelyek szállítás közben kisebb sérüléseket szenvedhetnek, és ha nem az utasításoknak megfelelően ültetik el, elhalhatnak. Ha a fenti problémák bármelyikét tapasztalja, használja a biztosított garanciát.

A jótállás időtartama 90 naptári nap!

Ha Önnek bármilyen problémája van a vásárolt élő ültetési anyaggal, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot 90 napon belül a termékek cseréje érdekében. A határidő után hozzánk benyújtott értesítéseket nem vesszük figyelembe.

Az értesítések feldolgozásának időtartama – 24 óra

A panaszra adott válaszadási és elbírálási határidő maximum 4 nap. Ez idő alatt panaszát kivizsgáljuk, és döntést hozunk a hivatkozott termékek cseréjéről.

Ingyenes szállítás – Extra költségek nélkül

A termékek cseréje esetén a szállítást mi biztosítjuk. Az élő szaporítóanyagot szállítási díj fizetése nélkül kapja meg az eredeti címkével és a kapott számla másolatával. Szakembereink elemzik a beküldött képeket, és ha az ültetési anyag minősége valóban nem megfelelő, akkor nem kell visszaküldeni a termékeket! Ha szakembereink a képek áttekintése után úgy találják, hogy a termékek életképesek, de Ön mégsem szeretné kiültetni őket, akkor cserére vagy visszatérítésre szükséges azokat visszaküldeni, pontosan abban az állapotban, ahogyan megkapták.

Követelmények

Panaszát akkor rendezzük, ha:

  1. A megrendelt termékeket futárral szállítják, a feladásról értesítő SMS kézhezvételétől számított legfeljebb 5 napon belül. A kézbesítés állapota a nyomkövető oldalon, a csomagszám használatával ellenőrizhető. A termékek átvételének bármely későbbi időpontja negatív hatással lehet a növények állapotára, és a garancia nem érvényesül.
  2. Ön írásban vagy telefonon értesítette a rendelése tárgyát képező termékek mennyiségi vagy minőségi nem megfelelő aspektusait, a csomag/csomagok átvételétől számított legfeljebb 72 órán belül.
  3. Csatolta a problémás, a csomagban található agrotechnika szerint ültetett termékek képeit, a karkötővel vagy a színes címkékkel és a rendelésről szóló számláról készült képpel együtt.
  4. Ön benyújtotta a reklamációt és a csereigényt a jótállási idő alatt – a termék kézhezvételétől számított 90 napon belül.

Rendelés leadása előtt érdeklődjön a funkciókról és a vásárolni kívánt termék követelményeiről.

Ha szeretné visszakapni a termékek értékét, a nem megfelelő ültetőanyagot pontosan abban az állapotban kell visszaküldeni, ahogyan azt átvette, futárszolgálaton keresztül, a számla másolatával, legfeljebb 14 napon belül átvétele után, a termékek visszaküldésének költsége (futárral) pedig a vásárlót terheli. A 14 nap letelte után, de legkésőbb 90 napon belül a fentieken kívül jelentést kell csatolni, amely a következő információkat tartalmazza:

  • Tájékoztatás az eladóról
  • Teljes információ a vevőről
  • A visszaküldött áru adatai
  • Visszatérítési kérelem

A kézhezvételekor raktárunkban felmérjük az ültetési anyag állapotát. Ha ez valóban nem kielégítő, úgy a visszatérítési döntést követő 14 munkanapon belül a termékek értékét postai utalvánnyal a címre vagy számlára visszatérítjük a vásárlónak. A magok és hagymák csírázására nem vonatkozik garancia!

A garancia nem érvényes a következő helyzetekben

A garancia nem érvényes, ha bejelentett problémák kártevők vagy kedvezőtlen időjárási körülmények miatt alakúlnak ki (fagy, jégeső, aszály, árvíz stb.), ha a szaporítóanyagot a szükségestől eltérő környezeti körülmények között tárolják /ültetik/ gondozzák.


További információt szeretne?

Ügyfélszolgálat

+36 21 200 1244 (alapdíjas)

Ügyfélszolgálat és panaszok

office@gradinamax.hu – Ezen az email-címen felveheti velünk a kapcsolatot hogy visszajelzést küldjön, vagy a termékinformációkkal, fizetési módokkal, termesztéssel stb. kapcsolatban érdeklődjön. Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek vagy azonnal segítenek a chaten keresztül.