0

Rólunk

MAGOK, HAGYMÁK, ÉVELŐ NÖVÉNYEK, PALÁNTÁK SZÁLLÍTÁSA ORSZÁGSZERTE!

A Gradinamax a professzionalizmust, a bizalmat, a vevőorientáltságot és annak igényeit jelenti, de egyben több mint 10 éves tapasztalatot is a minőségi vetőmagok és ültetési anyagok magyar piacán. Vetőmagok és ültetési anyagok gazdag és változatos választékát kínáljuk zöldségek, virágok, gyümölcsfák és cserjék, dísznövények számára. Európa-szerte ismert faiskolákkal és elismert termelőkkel dolgozunk. Az általunk forgalmazott termékek teljes minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, és agronómusaink személyesen választják ki őket. Amellett, hogy a legjobb minőségű ültetési anyagot biztosítjuk, speciális telefonos és online támogatást is kínálunk kollégáinkon keresztül, akik további részletekkel vagy információkkal állnak az Ön rendelkezésére.

Pontosan követjük cégünk mottóját: „Minden, ami a legjobb az Ön számára”, és kifogástalan minőségű ültetőanyagot kínálunk.

A vetőmagok, hagymák és élő növények forgalmazásának nagy hagyománya van. Termékkatalógusunk a következő kategóriák legjobb fajtáit tartalmazza:


  A már kialakult fajták mellett ritka növényfajtákat is kínálunk. Mostantól élvezheti a gyógyhatású goji bogyókat, az ízletes datolyaszilva gyümölcsöt, a rengeteg málnát, a nagy gyümölcsű epret vagy a lédús minikiwi gyümölcsöt – amelyek mindegyike minősített, erőteljes, magas hozamú fajta.

  Közvetlen kapcsolatban állunk exkluzív faiskolákkal, amelyek élő és kiváló minőségű növényeket biztosítanak számunkra. Az ültetési anyagot hideg helyiségekben, optimális tárolási hőmérsékleten tárolják, és csak a csomagolás és a szállítás optimális időpontjában távolítják el. Szállítás előtt vizsgálati eljáráson esnek át, és csak olyan szaporítóanyag kerül kiszállításra, amely minőségileg minden szempontból megfelelő.

  Célunk, hogy a piacon elérhető legjobb ültetőanyagot biztosítsuk Önnek. Csak a legjobb termékeket válogattuk össze Önnek, hogy egy helyről megvásárolhasson mindent, amire szüksége van. Kínálatunk évente több száz termékkel frissül, csak Önnek.

A GRADINAMAX ONLINE ÁRUHÁZ ELŐNYEI:

 • Több mint 5000 termékből álló gazdag és változatos választék – A termékkatalógust rendszeresen frissítjük és megújítjuk mind a népszerű fajtákkal, mind pedig az akkreditált faiskolák újdonságaival.
 • Rugalmas fizetési módok – online, hitelkártyával vagy utánvéttel – Válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot. Az online fizetéssel időt takarít meg, és teljesen biztonságos környezetben, rejtett költségek és jutalékok nélkül fizethet. Ezenkívül minden online fizetett rendelés elsőbbséget élvez a szállításban.
 • Tanúsított termékek – minőségi termékek versenyképes áron
 • 100% garancia minden élő palántára 90 napig – A legjobb minőségű magokat és palántákat forgalmazzuk, tökéletesen alkalmazkodva hazánk viszonyaihoz. Ezért bízunk termékeinkben, és 90 napos teljes körű garanciát vállalunk a csomag átvételekor.
 • Speciális, egyedi csomagolás minden termékkategóriához – A csomagolási folyamat aprólékos, és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa az élő növények optimális hidratálását és rögzítését a szállítás során. Az ültetési anyag ugyanolyan lendülettel ér célba, mint ahogy elhagyta raktárunkat.
 • Gyors házhoz szállítás futárszolgálaton keresztül a csomagolástól számított 24–48 órán belül.
 • Országos lefedettség – Magyarországon bárhová kiszállítjuk a csomagokat
 • Valós idejű e-mail-információ a rendelés állapotáról – Naprakész információval szolgálunk rendelése állapotáról, a szállítási időről valamint a pontos szállítási dátumról. Kövesse nyomon a csomag helyét valós időben, a hozzárendelt csomagszám alapján. Kérjük, ellenőrizze e-mailjét, amelyet a kiszállításkor automatikusan elküldünk, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, és megadjuk a csomagjának számát.
 • A termékek kiválasztása és rendelése egyszerű és gyors – Webáruházunk oldala jól felépített és könnyen használható. A rendelési előzményeket az Ön ügyfélfiókjában tároljuk. A kiszállított megrendelések tartalma és állapota egyetlen kattintással ellenőrizhető.
 • Akciók, különleges ajánlatok és ajándékok – Rendszeresen megkeressük Önt akciókkal, látványos kedvezményekkel és csodálatos ajándékokkal! A kedvezményekről és akciókról bővebben itt olvashat:  (Akciók).
 • INGYENES termékkatalógus, elérhető online - Böngésszen termékkatalógusunkban online
 • Speciális telefonos és online támogatási szolgáltatás – Ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére további információkkal vagy részletekkel a Gradinamax termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban.
 • Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, megbízható üzlet hírneve
 • Blog-rész, ahol sok érdekes cikket találhat a növényvilágról és azon túlról
 • Ingyenes hozzáférés az oktatóvideókhoz, szakértői tanácsokhoz, kérdésekhez és válaszokhoz
 • Biztonságos visszaküldési szabályzat a biztonságos vásárlás érdekében

Köszönjük bizalmát, és megtiszteltetés számunkra, hogy ügyfelünk lehet!

Legyünk büszkék közös sikereinkre!


További információt szeretne?

Ügyfélszolgálat

+36 21 200 1244 (alapdíjas)

Ügyfélszolgálat és panaszok

office@gradinamax.hu – Ezen az email-címen felveheti velünk a kapcsolatot hogy visszajelzést küldjön, vagy a termékinformációkkal, fizetési módokkal, termesztéssel stb. kapcsolatban érdeklődjön. Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek vagy azonnal segítenek a chaten keresztül.

mc visa dpd