0

Erdei gyümölcsök

Erdei gyümölcsök - olyan cikkek választéka, amelyek segítenek a gyümölcsök ültetésében, termesztésében és gondozásában. Mostantól az ültetés, trágyázás és ápolás módjai és időszakai állnak az Ön rendelkezésére, egy kattintásnyira.

15 oct 2024
16

A málna minden kertben szívesen látott vendég. Szerény és bőséges termést hoz. Ahhoz, hogy minden évben nagy bogyókban gyönyörködhessünk, fontos, hogy a növényeket megfelelően felkészítsük a télre.

03 oct 2024
45

A remontáns málna egy szezonban kétszer is megadja nekünk a bogyós gyümölcsök örömét. Ha jövőre is lédús termést szeretnénk, ősszel ültessük el.

05 szept 2024
47

Málna-szamóca, tibeti málna, rózsamálna - ezek különböző nevek ugyanannak a növénynek. Nem a málna és hibridje szamóca hanem egy különálló bogyós gyümölcsfajta, amely Ázsiából érkezett a kertjeinkbe. A növény ritka, és nem minden területen található meg.

08 aug 2024
58

Ha szeretné élvezni a nagyszerű ízű szőlő - ne pazarolja az idejét a gondolkodásra. Minél korábban ülteti el, annál hamarabb szüretelhet.

24 máj 2024
162

A selyemfa gyönyörű leveleivel és ízletes termésével hívja fel magára a figyelmet. Tudja meg, mi ez a fa, milyen előnyei vannak, és hogyan használható a gyógyászatban és a főzésben. 


23 jún 2022
1769

Szeretnéd egész évben élvezni az epret? Ismerje meg, hogyan termeszthet epret otthon hidroponikusan. Fedezze fel a hidroponikus folyamat lépéseit a cikk elolvasásával. Itt megtalálja a szamóca hidroponikus termesztésének előnyeit és hátrányait is.

01 jún 2022
1993

Egész nyáron szeretné élvezni az eper finom ízét? Nézze meg, mi az a javító eper, és milyen fajtákat termeszthet a gazdag termés érdekében. Fedezze fel a javító szamóca előnyeit és hátrányait

mc visa dpd