0

Tanácsok és ajánlások

Tippek és ajánlások - speciális cikkek gyűjteménye a kertészethez és a gazdálkodáshoz. Szakembereink tanácsokat, ajánlásokat adnak, és megosztanak minden titkot, amit az egészséges, erőteljes és a lehető leggazdagabb termés érdekében meg kell valósítani.

09 ápr 2023
734

Mielőtt megvalósítaná a gyep iránti vágyát, meg kell határoznia, hogy mi lesz a célja. Ennek függvényében kell dönteni egy bizonyos típusú fű mellett.

08 ápr 2023
1065

A zöldségek és erdei gyümölcsök magaságyáson történő termesztésének technológiáját Finnországban találták fel, ahol az időjárási viszonyok megkövetelik. A magaságyások megfelelnek az Ön kertészeti stílusának? Milyen előnyei és hátrányai vannak?

24 márc 2023
317

Milyen munkákat kell elvégezni az üvegházban a tavaszi növények ültetése előtt? Betegségek és kártevők elleni műveletek, a talaj tisztítása és fertőtlenítése. A talaj előkészítése a tavaszi szezonra.

08 feb 2023
457

A fűszernövények termesztése általában nem okoz sok problémát, viszont annál nagyobb megelégedést okoz. Sok fajtát csak egyszer kell elvetni, hogy kis erőfeszítéssel élvezhesse előnyeit az egész szezonban és azon túl is.

02 feb 2023
412

A közvetlenül a talajba ültetésre kész palánták vásárlása meglehetősen drága lehet. Már csak ezért is sokan döntenek úgy, hogy saját termesztési és palántaelőkészítési rendszert szerveznek. Néha hátráltatja a növény növekedésének hosszú időszaka és a folyamatban járó meglehetősen megerőltető munka.

18 jan 2023
661

Minden tapasztalt kertész tudja, hogy a rózsákat nem szabad ősszel metszeni. Ezt az eljárást tavasszal hajtják végre, és a fagy beállta előtt csak az elszáradt virágok és a száraz hajtások eltávolítását veszik igénybe. A megfelelő metszés segít megőrizni a bokrok egészségét és biztosítja a bőséges virágzást.

12 dec 2022
827

Az erdőszerűen kialakított kertet egyre jobban értékelik azok az emberek, akik el akarnak menekülni a nagyvárosok nyüzsgése elől, és élvezik a természet egyszerűségét.

01 dec 2022
251

Az elegáns hanga bokrok sűrű lombozattal és finom harang alakú virágokkal díszítenek minden őszi virágágyást, stílust és kifinomultságot adva.

mc visa dpd