0

Zöldségtermesztés

Zöldségtermesztés - a zöldséges kertnek szentelt rész. Szakembereink tájékoztatást adnak a vetés-ültetés módjáról, időszakairól, de arról is, hogy milyen szabályokat kell betartani a palántanevelésnél üvegházban és szabadföldön egyaránt.

26 szept 2024
35

Az egészséges életmód és a bioélelmiszerek fogyasztásának vágya sokakat arra ösztönöz, hogy mini zöldségeskertet alakítsanak ki az ablakpárkányukon. És ez egy nagyszerű ötlet! Biztosítani fogja, hogy mindig friss és ízletes, szeretettel termesztett terményekkel rendelkezzen.

06 aug 2024
79

A saját kert nemcsak friss és egészséges zöldségek forrása, hanem egy izgalmas tevékenység is, amely sok örömet szerezhet Önnek és szeretteinek, különösen gyermekeinek.


27 máj 2024
127

A bazsalikom otthoni termesztése tiszta öröm, friss fűszernövényeket biztosít az asztalra. Ennek a szubtrópusi fűszernek a finom íze és finom aromája bármilyen ételt kiegészíthet, a húsoktól és zöldségektől kezdve a salátákon át a desszertekig.

16 máj 2024
1257

Spárga - egy közkedvelt zöldség, amelyet szinte egész évben várunk. E zöld évelő növény szezonja május elején kezdődik. Sajnos kevesen tudják, hogy a spárgatermesztés igényes. Nem mindenki tudja, hogy a spárga esetében több tenyészidőszaknak is el kell telnie ahhoz, hogy élvezhessük e zöldségek ízét.

mc visa dpd