0

Beltéri növények

Szobanövények – cikkek a cserépben és ültetőgépben történő ültetésről és termesztésről, valamint a virágos növényekről és gyümölcsökről. Lesznek olyan cikkek is, amelyek hasznos információkkal szolgálnak a szobanövények jellemzőiről, igényeiről.

19 szept 2024
35

A citrom egy Délkelet-Ázsiában őshonos citrusféle, amely a világ különböző részein gyökeret vert. Otthon is termeszthető - zöld, elliptikus levelei és fehér, illatos virágai a meghittség és a frissesség egyedülálló hangulatát teremtik meg.

17 szept 2024
30

A kinti hideg napok nem ok arra, hogy lemondjunk a kertészkedésről, hiszen az otthoni körülmények ideálisak a hársak termesztéséhez. Ennek a citrusfélének a gyümölcse gazdag C-vitaminban, a fa pedig, amelynek ágain érik, illatos örökzöld oázissá varázsolhatja a szobát.

12 szept 2024
41

A Zamioculcas egy Afrikában őshonos egzotikus évelő növény. Magas levélnyélen álló, tollas leveleinek szokatlan szépsége és igénytelensége miatt vált népszerűvé. Azonban még a szívós Zamioculcas is igényel némi figyelmet. Tudja meg, hogyan kell ápolni, hogy egészséges és buja maradjon.

mc visa dpd