0

Gyümölcsöskert

Gyümölcsös - a rovat a gyümölcstermesztés agrotechnikájáról, valamint a gondozás, ápolás és kártevőirtás hatékony módszereiről szóló cikkeket tartalmaz; más szóval mindent, ami ahhoz kell, hogy egy gyümölcsös a lehető legtermékenyebb legyen!

29 aug 2024
23

A finom és édes datolyaszilva gyümölcsök vitaminok és hasznos anyagok kincsesbányája. Erősítik a szívet és az ereket, javítják az emésztőrendszert és pótolják a jódot a szervezetben. Persimmons késő ősszel terem, amikor a többi gyümölcsfa pihen.

27 aug 2024
22

Online üzletünk kínál oszlopos almafák egy egyedülálló gyümölcsfafajta kompakt kertekbe. Alacsony növekedésük, oldalhajtások hiánya és bőséges terméshozamuk különbözteti meg őket a közönséges fáktól. Koronájuk keskeny és hosszúkás, oszlopra emlékeztető.

22 aug 2024
28

Alma, cseresznye, szilva és egyéb fák csonthéjasok az oszlop alakú fák ideális választás azok számára, akik gyümölcsösről álmodoznak, de kevés helyük van hozzá. Kompakt méretük lehetővé teszi, hogy a gyümölcsfák erkélyeken, teraszokon és kis udvarokon is termeszthetők legyenek.

20 aug 2024
29

Nem minden kertésznek van nagy kertje vagy parcellája, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondania a gyümölcsös létrehozásáról. Oszlopos gyümölcsfák dugványozása a gyümölcstermesztés álmát még nagyon szűk helyen is megvalósítja.

mc visa dpd