0

Garancia a termék minőségére és csomagolására

Ebben a piaci szegmensben 15 éves tevékenységünk során a legmagasabb színvonalat sikerült elérnünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden vásárlónk maradéktalanul elégedett legyen a vásárlásával, és 100% - os garanciát vállalunk a legjobb minőségű ültetési anyag átvételére.

Szeretnénk, ha minden ügyfelünk elégedett lenne a megrendelt termékekkel, és a jövőben is igénybe venné szolgáltatásainkat. Folyamatosan fejlesztjük webáruházunkat, és szeretnénk minél több kertet megszépíteni.

Ahhoz, hogy a legjobb, egészséges és életképes ültetési anyagból profitálhasson:

  • Csak Európa - szerte működő faiskolákkal dolgozunk.
  • Naponta ellenőrizzük az ültetési anyag minőségét, és csak egészséges és életképes termékeket szállítunk.
  • Az ültetési anyagok csomagolására és tárolására a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk.

A megfelelő csomagolás 7 alapelve

  • A gyökérrendszert ásványi anyagokkal és hidrogéllel dúsított nedves tőzegszubsztrátumba csomagoljuk. Az ágak csúcsát a nedvességvesztés megakadályozása érdekében egy viaszréteg borítja.
  • Az ültetési anyagot hűtőkamrában tárolják – az optimális tárolási hőmérsékletet minden ültetési anyaghoz beállítják.
  • A gyökérzetet modern berendezésekkel csomagolják. Ez az eljárás segít megtartani a szükséges nedvességet, és nem károsítja a gyökérzetet. A mechanikus csomagolással a növény megkapja a szükséges mennyiségű oxigént, ami a kézi csomagolással szinte lehetetlen.
  • Minden megrendelés egyedi regisztrációs kódot kap, így a téves szállítás kockázata kiküszöbölhető.
  • Csomagolás előtt a megrendelésében szereplő minden egyes terméket külön-külön beolvasnak egy számítógépes rendszerben a generált egyedi vonalkód alapján, így Ön pontosan azt és annyit kap, amit és amennyit rendelt.
  • A termékeket szilárd, perforált kartondobozokba csomagoljuk és szállítjuk a növények jó oxigénellátása érdekében. Ezek a csomagok nem szenvednek mechanikai sérülést, és megvédik a növényanyagot, hogy az tökéletes állapotban érkezzen meg a rendeltetési helyére.
  • A termékeket a csomagban rögzítik, hogy ne sérüljenek meg, ha a csomagot megrázzák vagy felborítják.

A termékek csomagolásának módja növénytípus szerint

A Gradinamax webáruház katalógusa növények gazdag választékát tartalmazza. Rózsa, szőlő, virághagyma, gyümölcsfák és cserjék, tűlevelűek, dísznövények, vetőburgonya, de magok is szerepelnek itt. Az ültetési anyagot különböző módon csomagolják (a növény típusától függően), hogy megvédjék a növényeket a szállítás során.

Rózsák, gyümölcsfák és cserjék

Csomagolás előtt az ültetési anyagot műszaki minőségellenőrzésnek vetik alá. A folyamat befejezése után a gyökérrendszer nedves tőzegszubsztrátumba kerül, ásványi anyagokkal és hidrogéllel dúsítva.

A csomagolás nem manuálisan, hanem gépesített berendezés segítségével történik, amely teljesen lefedi a gyökérrendszert, és kiküszöböli a kiszáradás és a gyökérrendszer károsodásának veszélyét.

A címkézés műanyag taghurkos típusú címkékkel történik, amelyekre rá van nyomtatva a termék neve, mennyisége és vonalkódja. Kínálatunkban több ezer olyan termék található, amelyeket a legnagyobb gonddal kezelünk, és amelyek az ország egész területére szállíthatók.


Cserepes ültetési anyag

A „ Kert és egészség

Cserepes ültetési anyag – 100% - os életképességgel rendelkezik! A gyökérrendszer védett, a növényeket április és november között lehet ültetni (nyáron csak borús napokon).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes cserepes növényeknek szállításkor nem lesz új hajtása. Például a málna, eper, az iszalag és sok más dísznövény nyugalmi állapotban élettelennek tűnhet. Ne legyen türelmetlen – a gyökerek hajtást és levélzetet adnak, hogy a kedvező hőmérséklet beköszönte után azonnal növekedésnek induljon.


Epersztólók

A jól fejlett és erős gyökérrendszerrel rendelkező palántákat ősszel távolítják el a talajból. A leveleket eltávolítják, a szárakat lerövidítik, így csak 2 – 3 cm marad a növekedési pontok védelmére. Ezt követően az eperpalántákat kiválogatják, és hideg helyiségekben -2 és 0 °C közötti hőmérsékleten tárolják.

A csomagolási folyamat abból áll, hogy a gyökereket ásványi anyagokkal és hidrogéllel dúsított nedves tőzegszubsztrátumba csomagolják. Minden csomagon (5 palánta) egy matrica található, amelyre rá van nyomtatva a termék neve, mennyisége és vonalkódja.

A frigo eperpalánták körülbelül egy évesek. A termés az első évben kezdődik, és azonnal friss és egészséges gyümölcsöt fogyaszthat.

Az eper  széles skáláját kínáljuk: korai, közepes, késői vagy folytontermő eper. A frigo eperpalántákat március és november között lehet ültetni, az időjárási viszonyoktól függetlenül.


Virághagymák és gumók

A tavaszi és őszi ültetésre szánt virághagymák és gumók nagyon jól tűrik a tárolást és a kezelést is. Szállítás előtt hideg helyiségben, +2 és + 5⁰ С közötti hőmérsékleten, a liliomhagymákat -2 és 0 ⁰С közötti hőmérsékleten tartják.

A hagymákat és gumókat eredeti csomagolásban szállítja a gyártó, így nem fordulhat elő válogatási és címkézési hiba. A jó oxigénellátás érdekében mikroperforációval ellátott műanyag zacskókba vannak csomagolva. Minden csomaghoz tartozik ültetési útmutató az Ön kényelme érdekében.

A liliomhagymás zacskókba ásványi műtrágyát tartalmazó tőzegszubsztrátumot adnak. A címkézés matricákkal történik, amelyekre a termék nevét, mennyiségét és vonalkódját nyomtatják.

A virághagymák választéka több mint 1000 fajtát tartalmaz. Hihetetlen szépségű kollekció csak a Gradinamaxnál!


Magok

A zöldség- és virágmagokat eredeti csomagolásban szállítják a termelők. Minden színes csomag tartalmazza a nevet, a termékképet és a fajtajellemzőket.

A hátoldalon a gyártótól függően a magok száma grammban, a lejárati idő és a csomagolás dátuma is feltüntethető.

Jelenleg több neves európai termelővel dolgozunk együtt, akik a vetőmagok legjobb fajtáit biztosítják számunkra. A Gradinamax zöldség- és virágmag webáruházban több mint 1500 termék található, melyeket kedvező áron vásárolhat meg.


Ügyfeleink előnyei

Az ügyfélnek szállított termékeken a fajtanévvel ellátott címke található. Ültetéskor őrizze meg a címkét, hogy könnyen azonosíthassa a terméket és élvezhesse a garanciális előnyeit. A címkék nem fakulnak vagy kopnak, legalább 3 évig tartanak. Ezek az egyes termékekre vonatkozó jótállás érvényességének meghatározó feltételei.További információt szeretne?

Ügyfélszolgálat

+36 21 200 1244 (alapdíjas)

Ügyfélszolgálat és panaszok

office@gradinamax.hu – Ezen az email-címen felveheti velünk a kapcsolatot hogy visszajelzést küldjön, vagy a termékinformációkkal, fizetési módokkal, termesztéssel stb. kapcsolatban érdeklődjön. Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek vagy azonnal segítenek a chaten keresztül.

mc visa dpd